Kurzy a akce

31.07.2016 20:29

Vítejte v nabídce našich kurzů! Tady si v jednotlivých odkazech přečtěte o všech našich kurzech, akcích, přednáškách a workshopech. Nabídku neustále doplňujeme, objevujeme nové lektory a náměty na vzdělávání, obohacení vědomostí i nových technik. Tedy nejenom masérských... připravujeme malé překvapení na jaře příštího roku, a to workshop tvoření orgonitů, taky báječnou specialistku na ayurvédu. Ta vás naučí i masírovat, i vařit, i žít jako na Srí Lance, kde střídavě žije. Jak my se těšíme, to vám asi popisovat nemusím.

Na všechny kurzy se přihlašujte, prosím, přes naše přihlašovadlo nebo emailem. Přihlašovadlo najdete pod textem každého kurzu. V kalendáři si najdete nejvhodnější termín, vyplníte informace o Vás a odešlete. My se Vám ozveme s potvrzením Vámi vybraného termínu a zasláním přihlášky. Místo v kurzu bude Vaše po uhrazení zálohy a připsáním na účet.Pokud nám budete volat s dotazy, buďte trpěliví, oba máme přes den zákazníky na terapie a masáže, takže vám později zavoláme. Nejlepší komunikace je ale přes email...děkujeme.

Tak račte dál a vybírejte. A pokud by vám něco chybělo, měli jste po nás nápad, dotaz, připomínku, sem s ní! Napište nám ji! Dokonalí nejsme, ale chceme být alespoň nejlepší.

 

<a href="https://reenio.cz/cs/redirect/reservationpage/460" class="reenio-reservation-btn" style="color: #fff; background-color: #f05033; border-radius: 4px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-weight: bold; display: inline-block; padding: 6px 12px; text-decoration: none;">REZERVACE NA KURZ</a>
<script src="https://reenio.cz/cs/GQ3DA/widget-reservation-btn.js" async defer></script>

Kontakt

Centrum 108 - Kamila Lišková, Radek Duda Kohoutovická 108,
Brno - Žebětín
+ 420 777 674 574 Kamila
+ 420 607 709 624 Radek
centrum108@gmail.com